nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor szerelmi élete

Lebukott új párjával Krausz Gábor? A rajongók szerint elszólta magát

Félreérthetően válaszoltak egy kérdésre.

Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna ismét varázslatos produkcióval kápráztatták el a Dancing with the Stars nézőit. A Séfek séfe mestere, a jelenleg válófélben lévő Gábor sok hölgy szívét megdobogtatja, a rajongók drukkolnak, hogy a lányéért küzdő édesapa megtalálja az igazit. A DWTS elindulása óta többen is összeboronálták táncpartnerével, Annával, sőt, a szombati adásban egy igen félreérthető beszélgetés is lezajlott.

Lékai-Kiss Ramóna a zsűri értékelése után arról kérdezte a táncost, hogy főzött-e már neki Krausz Gábor. Mikes Anna erre azt felelte, hogy kapott már tőle reggelire szendvicset. Persze a műsorvezető arcán rögtön látható volt a meglepetés, a válasz alapján pedig sokan arra következtettek, hogy Anna egyenesen az ágyba kapott reggelit, Krausz viszont gyorsan tisztázta, hogy a táncterembe vitte az ételt.

Mikes Anna, Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor tánc közben (Fotó: Trenka Attila)

A pár között nagy az összhang, Gábor pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy bizonyítson.

„Az elején messze nem vettem ennyire komolyan a felkészülést, mint most. Azt érzem, hogy az, amit csinálok, esetleg hibázok, esetleg az Annát fogja minősíteni. A maximumot akarom kihozni magamról nemcsak magam miatt, hanem miatta is. Még csak pár hét telt el, de értjük egymás humorát, jól instruál, segít és azon van, hogy jobb és jobb legyek, miközben az órák is jó hangulatban telnek. El sem tudom képzelni, hogy ne ő legyen a párom a műsorban” – nyilatkozta korábban a séf a Joy magazinnak Annával kapcsolatban. 

Ez is érdekelhet Krausz Gábor Megnézem

Nem csak őket boronálták össze a nézők 

2021-ben Nagy Rékát és partnerét, Hegyes Bertalant hozták össze a tévénézők. Bár több hír is megjelent arról, hogy egy barátságnál mélyebb kapcsolat alakult ki közöttük, soha nem közölték, hogy egy párt alkotnának. A táncos egyszer így beszélt kettőjük kapcsolatáról. 

„Tény és való, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, ahogy egyre jobban megismerjük egymást, és ez érzelmeket is kivált belőlünk. De most a tánc az első, és szerintem nagyon jól működünk csapatként” – mondta Hegyes Bertalan. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top