nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor magánélete

Ő lehetne Krausz Gábor új párja?

A Dancing with the Stars után elözönlötték a séf oldalát a rajongói kommentek, melyek között a fricskázás mellett Gábor szerelmi életét is taglalták. Többen már az édesapa új párját is látni vélték...

Múlthét szombaton elstartolt a DWTS legújabb évada, benne a válófélben lévő Krausz Gáborral. A séf az nlc-nek elmondta, hogy a szereplésével legfőképp a kislányának szeretne bizonyítani, ám azt sem tagadja, hogy viharos magánéletének is jót tesz egy kis változatosság. Táncos párjával, Mikes Annával hetek óta szorgosan készülnek a megmérettetésre. A próbákról több videót is közzétettek a közösségi oldalaikon, a felvételeken pedig tisztán látszik, mekkora az összhang közöttük. 

Persze a rajongónak sem kellett több, máris összeboronálták a séfet Annával. Ha a páros felrakott egy közös képet, alatta máris több bejegyzés is arra “szólította” fel Gábort, hogy csapjon le a csinos táncosnőre. 

„Az életben is gyönyörű párt alkotnátok. Mekkora fricska lenne Tóthnak, hogy Gáborunknak profibb táncbajnok szerelme lett. Egyébként a képet nézve, tényleg azt hittem, valami más lesz oda írva.” 

„Remélem összejöttök! Nagyon szépek vagytok együtt!” 

„Annyira összeilletek! Bárcsak!”

„Én azért szurkolok, hogy összejöjjetek a színpadon kívül!” – írta egy másik követő. Természetesen Krausz volt párját, Tóth Gabit többen is megemlítették, sőt, összehasonlították Mikes Annával, melyeket inkább most kihagynánk a cikkből.

Egy kis fricska a színpadon is

Szombaton este aztán a séf és profi táncos partnere show-táncot adtak elő, melyben sokak meglepetésére egy kis néptánc is feltűnt. Nem csoda, hogy a produkció láttán egyből az jutott mindenki eszébe, hogy Gábor Tóth Gabinak szeretett volna üzenni.

„Krausz Gáborék egy nagyon energikus show-tánccal indították el az estét. Azahriah egyik legnagyobb slágerére ropták, és még személyes történetet is belecsempésztek a produkcióba” – mondta a táncot látva Lékai-Kiss Ramóna, amire Ördög Nóra mosolyogva egy igen sokat mondó megjegyzést tett.

„Volt benne néptánc. Rami, erre utaltál a felkonfodban, hogy volt egy kis személyes szál? Nem biztos, hogy fricska volt. Szerintem Gáborék csak meg akarták mutatni, mit tudnak.”

Krausz Gábor,

Krausz Gábor a DWTS-ben. (Fotó: TV2)

A rajongók imádták a páros előadását, a DWTS Facebook-oldalát szinte ellepték a dicsérő írások.

„Gáborból még lehet jó táncos, de a fricskásból lehet e jó séf? Hajrá Gábor!”

„Tök jó volt nézni őket. Mindkettőnek nagy nagy gratuláció. Remélem sokáig versenybe lesznek, és ha sikerül, megnyerik.”

„Jól áll neki ez a szerep is!! Mint séf is tetszik a viselkedése!! Van benne egy visszafogottság!! Tiszteli az embertársait!! Csak így tovább.”

„Gàbor, Neked szurkolok. Te nem csak remek séf vagy, de mire vége lesz a műsornak a táncban is ügyes leszel. Gratulálok! Nyomd az orruk alá azt a fricskát!”

És mi a helyzet a másik oldalon?

Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti adásában Tóth Gabi sírva beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban sokan bántották, ami alaposan megviselte lelkileg. 

„Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked, mert… Fú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… Tehát köszönöm, mert nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, és téged sem bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is, vagy a tánc, addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból, és akkor ezáltal nekem is most adtál, azt, hogy nem érzem magam egyedül a világban. És ezt nagyon köszönöm neked!” – mondta elcsukló hangon az énekesnő. Párja, a Fricska Táncegyüttes táncosa, Papp Máté Bence most nem volt jelen. Tóth Gabi amúgy teljesen kivirult az új szerelemtől. A táncegyüttes tagjai állítólag kifejezetten örülnek a táncosuk és az énekesnő kapcsolatának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top