nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi vallomása az elmúlt időszakról

Tóth Gabi sírva vallott az elmúlt időszakról: „Engem nagyon sokat bántottak mostanában”

Nagyon megérintette az egyik versenyző érzelmes produkciója.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti adásában Nagy Alexa produkciója után Tóth Gabi elcsukló hangon, a sírás határán mesélt az elmúlt időszakról.

Tóth Gabi,

Nagy Alexa éneklése után a könnyeivel küszködött Tóth Gabi – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

Nagyon megérintette a produkció a Sztárban Sztár leszek! mesterét, és a saját fájdalmai jutottak eszébe. Könnyeivel küzdve beszélt arról, miket kellett átélnie, mennyi bántást kapott és mennyire egyedül érezte magát.

„Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked, mert… Fú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… Tehát köszönöm, mert nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, és téged sem bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is, vagy a tánc, addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból, és akkor ezáltal nekem is most adtál, azt, hogy nem érzem magam egyedül a világban. És ezt nagyon köszönöm neked!” – mondta elcsukló hangon Tóth Gabi, miközben elsírta magát a kamerák előtt.

Exférje, Krausz Gábor amúgy csúnyán odaszúrt az énekesnőnek a szombat esti Dancing with the Stars-ban. Táncpartnerével, Mikes Annával show-táncot mutatott be a parketten, ám egy kis néptánc is feltűnt a koreográfiában. Nem véletlenül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top