nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi Sztárban Sztár leszek!-döntős ruhája

Tóth Gabi ismét üzent a Sztárban Sztár leszek!-ben viselt ruhájával

A fináléra is „beszédes” öltözékbe bújt.

Komoly üzenetet hordoz Tóth Gabi vasárnap esti szettje is. Az énekesnő a Sztárban Sztár leszek! döntőjére is egy sokatmondó ruhát választott. A közösségi oldalán fedte fel, mit akar kifejezni a mostani öltözéke.

Tóth Gabi,

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! fináléjában – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

„A ruha neve Ananké, aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője a görög mitológiában. A sors nem egyenlő az eleve elrendeltséggel, hiszen az ember gondolataival, döntéseivel és cselekedeteivel teremti azt. Azonban az már rajtunk múlik, hogy döntéseink által mit hozunk ki önmagunkból és a lehetőségeinkből. A végzet nem más, mint sorsformáló cselekedeteink elkerülhetetlen következményeivel való szembesülés, amely végül visszaterel minket a helyes útra és a végén minden történés értelmet nyer” – magyarázta a posztjában, fotókon és videón alaposan megmutatva az öltözékét.

Az énekesnő a TV2 tehetségkutatójában hétről hétre „beszédes” szettekbe bújt. Többek között hol harcias amazonnak öltözött, jelezve, hogy „ő egy bátor nő, aki öntudatosan védi a saját érdekeit” –, hol pedig tükörpajzsokkal díszített ruhát viselt, utalva arra, hogy azok „megvédik az ártó és rossz energiáktól”.

Kazal Viki, az énekesnő stylistja fedte fel még korábban, hogy arra törekednek, hogy minden ruhájának, amit Tóth Gabi visel a műsorban, legyen valamilyen fontos üzenete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top