nlc.hu
Sztárok

Majka erős beszólása Tóth Gabinak

Majka a durva poénjával vérig sértette Tóth Gabit, az énekesnő majdnem sírásban tört ki – videó

Utólag már szabadkozott a rapper.

A Sztárban Sztár leszek! 6. élő show-jában Majka egy csípős megjegyzést eresztett el, a poénja azonban annyira megbántotta mestertársát, Tóth Gabit, hogy már könnyek gyűltek a szemében.

Keményen beleállt Tóth Gabiba Majka, majd könnyekben tört ki az énekesnő - Foorrás: Sztárban Sztár lesztek - videó

Keményen beleállt Tóth Gabiba Majka, majdnem könnyekben tört ki az énekesnő – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

Szologjan Edgar produkciója után ugyanis Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. „Kedden örmény zenére táncoltunk 3 négyzetméteren nyolcan” – mesélte az értékelésnél, mire Majka közbeszólt: „Vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!”

Ezt a beszólást még mosolyogva fogadta az énekesnő, miközben a rapperhez vágta a papírjait. Majka azonban még tovább csűrte-csavarta a poénját. „Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak!” – fűzte hozzá, utalva arra, hogy az aznapi adásban Tóth Gabi és táncos szerelme, Papp Máté Bence lép fel extra produkcióként, nyíltan vállalva a képernyőn a szerelmüket. Ezen már nem tudott mosolyt színlelni az énekesnő, sőt könnyek gyűltek a szemében.

Miután – az adás vége előtt – előadta a közös produkcióját az új szerelmével, Papp Máté Bencével, Majka – látva az érzelmes, szenvedélyes eladásukat – elnézést kért Gabitól a korábbi durva poénjáért.

„Most egy kicsit furcsán érzem magam, mert megbántottam a Gabit, és nem akartam. Elnézést kérek, nem ez volt a célom. Egy rosszul elsült poén, de ez tőlem már megszokott. Az elmúlt pár évadban sokszor kértem már elnézést tőle, és biztos fogok még egy csomószor” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top