nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és Majka vitája a Sztárban Sztár leszek!-ben

Tóth Gabi durván nekiesett Majkának: „Jó nagy hülye vagy!”

Heves vita robbant ki a stúdióban a mesterek között.

A Sztárban sztár leszek! szombati adásában Majka állította össze a végső csapatát, ennek során azonban komoly összetűzésbe került a mentortársával, Tóth Gabival, aki keményen beszólt neki.

Majka és Tóth Gabi,

Összeugrott Majka és Tóth Gabi – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

Majka egyik versenyző-választásával nem értett egyet Tóth Gabi és ennek hangot is adott. Amikor a rapper elengedte a tehetséges versenyző kezét, az énekesnő durván kikelt magából.

Ezt jól elcseszted, Petikém! Jó nagy hülye vagy! Ne haragudj, hogy ezt mondom. Ennyire hülyén dönteni!” – kritizálta mentortársát Tóth Gabi.

Majka azonban nem hagyta annyiban, hogy beszóltak neki, ingerülten visszavágott: “Te mit magyarázol? Neked nem kellett. Tényleg elkezdesz engem azért marogatni, mert elküldök valakit, akit te elküldtél?”

Engem nem az érdekel, hogy koedukált legyen a csapatom, hogy legyen nő is, meg férfi is. Engem az érdekel, hogy személyiség legyen, sztori legyen. Legyen benne minden” – indokolta a döntését Majka.

Amúgy nem ez volt az első kemény szópárbaj Tóth Gabi és Majka között a Sztárban Sztár leszek!-ben. Egy korábbi csörtéjüknél az énekesnő egyszerűen kiviharzott a stúdióból. Annyira felhúzta magát, hogy végül káromkodva kivonult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top