nlc.hu
Szabadidő

Tóth Gabi és Majka vitája a Sztárban Sztár leszek!-ben

„Én leszek a nagypofájú hisztérika, aki kimegy a stúdióból – Egymásnak esett Tóth Gabi és Majka

Kemény szópárbaj alakult ki Tóth Gabi és Majka között a Sztárban Sztár leszek! adásában, az énekesnő kiviharzott a stúdióból.
Majka és Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában

Tóth Gabi és Majka rendszeresen balhézik egymással a műsorokban, de a Sztárban Sztár leszek! szombat esti adásában különösen heves vita alakult ki közöttük. Az énekesnő annyira felhúzta magát, hogy végül káromkodva kivonult a stúdióból.

A konfliktus azzal indult, hogy Tóth Gabi és Köllő Babett is szóvá tette, hogy több ígéretes versenyző Majka csapatába került, mert a rapperben producerként több lehetőséget látnak. Ezért azt kérték mestertársuktól, hogy hagyjon nekik több teret.

Aztán amikor egy újabb versenyző is Majkát választotta, Köllő Babett kifakadt: „Engem jelen pillanatban kiráz tőled a hideg, a rossz értelemben. Még megkockáztatom azt is, hogy utállak.”

Ezt követően Tóth Gabi beolvasott Majkának. Először azt rótta fel a rappernek, hogy olyan dolgokat mondott rá, amik nem voltak igazak, majd így folytatta:

Elegem van belőled, Majoros, komolyan! Vitatkozzon veled a tököm most már, de tényleg! Megint velem kötekedsz! A Babett-tel nem kötekedsz, mert ő be van szarva tőled, és nem szól vissza neked. Az egészet a Babett hozta fel, ő csendben marad, és velem vitatkozik a Majoros Peti megint, értitek?

Miután Majka visszaszólt az énekesnőnek, Tóth Gabi így reagált:

Megint ugyanaz lesz, hogy én leszek a nagypofájú hisztérika, aki kimegy a stúdióból, mert felcseszted az agyamat

– mondta Tóth, és kivonult a stúdióból.

A két előadónak nem ez az első vitája a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában, korábban Majka álszentnek nevezte Tóth Gabit, aki akkor is otthagyta a forgatást.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top