nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi megfenyegette Majkát

Tóth Gabi, miután minden tárgyat hozzávágott, meg is fenyegette Majkát

Ezúttal ki ment túl messzire?

Nincs Sztárban Sztár leszek! egy kis Majka vs. Tóth Gabi összezörrenés nélkül. Majka előszeretettel kóstolgatja az énekesnőt, aki néha megpróbálja poénra venni a dolgot, néha úgy csinál, mintha nem is hallaná, de olyan is volt, hogy elsírta magát egy erős beszólás után. 

Majka és Tóth Gabi

Majka és Tóth Gabi

Mint megírtuk, a legutóbbi adásban nem a rapper volt az, aki a feszültség alapját képezte, hanem maga az énekesnő, aki a zsűriszékből szólt oda Tóth Andinak, aki Karapancsev Kristóf oldalán lépett fel Tina Turnerként. A két énekesnő háborúja évekkel ezelőtt kezdődött, amikor Gabi rossz szemmel nézte, hogy Andi alkoholt reklámoz a közösségi felületein. Most viszont úgy szólt hozzá, mintha hatalmas rajongója lenne, ami sokakat meglepett.

„Neked színpadon a helyed: te egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak le vagyok tiltva nálad mindenhol, aztán nem tudom elmondani neked” – mondta Gabi, mire Andi egyből azt reagálta, hogy Gabi tiltotta őt le négy évvel ezelőtt. Bár mindenki kínos nevetésben tört ki, Majka nem hagyhatta annyiban a dolgot és ő is beleállt a szópárbajba.

„Belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe…” – jegyezte meg Gabinak, aki ekkor már Pápai Joci jegyzeteit vágta hozzá a rapperhez. Miután már csak Köllő Babett előtt maradt valami, gyorsan elvette azt is, készülve egy újabb élcelődésre. Babett próbálta megfékezni a dolgokat, de nem sikerült. Amikor a rapper szerette volna értékelni saját versenyzője teljesítményét, az énekesnő odasétált és fölé állt. 

„Hagyjál békén, Tóth – reagálta egyből Majka, mire az énekesnő nemmel válaszolt, ugyanis ő onnan szerette volna meghallgatni az értékelését. – Meghallgatom, mit akarsz mondani, itt fogok állni… Óvatosan beszéljen, mert eddig nekem üzengetett csak.”

Nálam nincsen letiltva senki, fel van oldva mindenki, nyugodtan lehet kommentelgetni

 – magyarázta gúnyosan Majka, amire Andi viccesen megjegyezte, három éve megjelölte egy történetében, amire nem reagált a rapper. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top