nlc.hu
Sztárok

Majka újra beszólt Tóth Gabibak

Majka ismét beszólt Tóth Gabinak: „Gabi, tudom, hogy ez a te értékrendedbe nem fér bele”

Legutóbb még meg is siratta az énekesnőt.

Tóth Gabi az elmúlt évekhez hasonlóan, szokásosan folyamatosan támadások kereszttüzében van. Bár, a korábbiakhoz képest most nem nagyon csitulnak a kedélye körülötte, amióta nyáron kiderült, elválnak Krausz Gáborral, majd jó hamar a Sztárban Sztár leszek! színpadán vállalta fel, hogy máris új szerelme van

Azt a korábbi évadokban, sőt, a legtöbb élő show-s műsorban megszokhattuk, hogy a zsűrik egymásnak esnek és parázs vita alakul ki közöttük, ami egy kis pikantériát ad a műsornak. A Sztárban Sztár leszek!-ben Tóth Gabi viszi állandóan a show-t, Majka segítségével, aki előszeretettel kóstolgatja az énekesnőt. Néha a rapper kicsit messzire megy, hiszen legutóbb olyan erősre sikerült a poénja, hogy Gabi nem győzte törölgetni a könnyeit. 

Majka

Fotó: TV2

A 6. élő show-ban Szologjan Edgar produkciója után az énekesnő megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. „Kedden örmény zenére táncoltunk 3 négyzetméteren nyolcan” – mesélte az értékelésnél, mire Majka közbeszólt: „Vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!” Itt nem állt meg, még azt is hozzáfűzte, jövőre Edgar is jöhet vissza extra produkcióként, ugyanis Gabi éppen aznap mutatta be új dalát, új kedvesével, Papp Máté Bencével

A legutóbbi adásban szintén Edgar produkciója után szabadultak el az indulatok a stúdióban. Alapból összevissza beszéltek a zsűrik, ráadásul Till Attila is beszőtt néhány poént az értékelésbe, amikor Majka megint hozta a formáját.

„Nagyon jó hangulata volt: olyan volt, mint egy netflixes családi mozi. Sétáltak, a végén közel is kerültek egymáshoz… tényleg olyan hangulata volt – értékelte saját versenyzőjének a teljesítményét Majka, amire Gabi értetlenül kérdezett vissza: „Milyen családi sorozat, ahol sétálnak?”. A rapper ezen a ponton olyat szúrt oda, amit lehet, nem mindenki, de pont elegen értettek ahhoz, hogy hatalmas nevetésben törjenek ki az énekesnő kárára. – „Gabi, tudom, hogy a te értékrendedbe nem fér bele, de én nézem a Netflixet… Magyar embernek magyar Netflix! Nemzeti Netflixet!”

Ezúttal ismét Köllő Babett volt, aki villámhárítóként közbeszólt és visszatért Edgar teljesítményéhez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top