nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi nem hallgat tovább

Tóth Gabi végre kitálalt: „Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral”

Nem tűri tovább a hazugságokat.

Nyár közepe óta hangos a sajtó Tóth Gabi és Krausz Gábor váratlanul bejelentett válása miatt. Egészen vasárnap estig, amikor az énekesnő a Sztárban sztár leszek! színpadán váltott forró csókot új kedvesével, Papp Máté Bencével, csak találgattak az emberek, hogy vajon az új románc vethetett-e véget a hatéves kapcsolatnak. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

A felek eddig hallgattak vagy leginkább sejtelmes utalásokat tettek, de Gabi egy követőjének a biztatására úgy döntött, most minden elmond Instagram-oldalán. 

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg, nem akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet. Nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam, de egyre több neve elhallgatását kérő »ismerős« jött valami kamusztorival a házasságommal kapcsolatban. Tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog, és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért. Betalált, igaza van! Egész éjjel nem aludtam… hozzám is eljut minden létező megmondóember videója, írása, mémje, látom, hogy mi zajlik – taglalta az énekesnő, aki hozzátette, azt is látja, mennyien szeretik és állnak ki mellette, ezért most részletesen reagált minden hazugságra, ami róla, a kapcsolatukról és a családjáról kezdett terjedni. – Hannit közösen neveljük! A saját magam keresetéből vett házban élek, amire – mint minden normális ember – hitelt vettem fel. Az autómat szponzorációból kaptam anno, amit megvásároltam. Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt, a szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk, és hogy én milyen csalfa feleség vagyok. Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a szarcunamit a nyakunkba. Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult, mégis mindent az én számlámra írtak, de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben. Ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért, ez szomorú. Szakemberek segítséget is kértük, párterápián is jártunk, de rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodánk, Hannaróza. Abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk. Kifele pedig a szépet mutattuk, hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon. Mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy szép, családi képbe. Kifele azt mutattam, amire vágytam volna befelé. Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam. Nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez, nem szerettem volna így kitárulkozni, de olyan szintű hazugságokat olvasnak rám, és olyan mértekben folytak bele az életembe, hogy muszáj voltam ezeket leírni.”

Az énekesnő hozzátette, egyedül kevésnek bizonyult a házasságuk megmentéséhez, bár mindent megtett, azzal is tisztában volt, ha meglépi a válást, az emberekből az majd milyen indulatokat vált majd ki. Viszont most úgy érzi, az elmúlt hónapok megerősítették. 

Amit tudok, hogy iszonyatosan megerősített ez a pár hónap! Azt is tudom végre, hogy milyen boldognak lenni! Azt is tudom, hogy mennyi minden vár még ránk, és azt is tudom, hogy ezután a bejegyzésem után is minden bulvárlap szét fog szedni, mert sajnos szeretnek az emberek a másik életével foglalkozni a saját problémáik megoldása helyett! Viselnem kell bizonyos kritikákat, mert ismert énekesnő vagyok. Tudom, de ez már nagyon túlmutat minden emberi méltóságon, ezért most megkérek mindenkit, hogy legyen vége, és ne bántsanak tovább engem! – írta Gabi, majd utolsó mondatait a hozzá hasonló cipőben járókhoz intézte. – Üzenem, hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal, de annál boldogabb jövő var mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében! Egy életünk van, és mindenkinek jár a szerető, empátiával teli társ, család, hátország! Legyetek bátrak és tudjátok meg, hogy rám ismeretlenül is számíthattok, ha válaszút vagy nehéz helyzet elé kerültök! Szeretettel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top