nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a válásról és a párkapcsolatáról

Tóth Gabi már az elején érezte, hogy nem fog működni a házassága Krausz Gáborral

Örül exférje boldogságának.

Válása ellenére is hisz a házasság intézményében Tóth Gabi. „Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog” – mondta el Ágai Kis András Mutasd magad című műsorában az énekesnő – írja a Blikk.

Tóth Gabi

Tóth Gabi több mint fél éve alkot egy párt Papp Máté Bencével – Fotó: Sajtószoba

A templomi esküvő eddig kimaradt az énekesnő életéből, így vélekedik erről: „Élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem.”

Arra a kérdésére, miszerint már az elején érezte-e, hogy nem fog működni a házassága Krausz Gáborral, a következőket válaszolta: „Abszolút. Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Mint mondja, az exférje nagyon nehéz életből jött, nem volt könnyű feladat számára Krausz Gábort érzelmileg megerősíteni. „Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám” – vallotta be a tavaly decemberben elvált énekesnő.

Exférje új párjáról, Mikes Annáról is megszólalt az interjúban: „Nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top