nlc.hu
Sztárok

Megvolt Tóth Gabi és Krausz Gábor válása

Állítólag már el is vált Tóth Gabi és Krausz Gábor

A bíróságon látták őket.

Elválhatott Tóth Gabi és Krausz Gábor, a Szentendrei Járásbíróságon fotózták az egykori álompárt – írja a Bors, fotót is közzétéve, ahogy a hivatalból távoznak. A bulvárlap értesülései szerint az énekesnő és a sztárséf békésen váltak el egymástól, jókedvűen távoztak a helyszínről ügyvédjük kíséretében.

Tóth Gabi és Krausz Gábor,

Hivatalosan is véget érhetett Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága – Fotók: Sajtószoba

Krausz Gábor egyedül jelent meg, míg Tóth Gabit az új kedvese is elkísérte a bíróságra – tudta meg a Bors. „Mielőtt elindultak volna, váltottak még pár szót, aztán Gabi beült új kedvese mellé az autóba, Gábor pedig egyedül távozott” – nyilatkozta az informátor.

Mint ismert, augusztusban jelentette be Krausz Gábor és Tóth Gabi, hogy 6 év után külön folytatják. A szakítás nem volt minden fricskától mentes. A pár kikövette egymást a közösségi médiában, az énekesnő az új párjával járt koncertezni, ami után a sztárséf magához költöztette a kislányát. Úgy tűnik, hogy a botrány ellenére idővel sikerült civilizáltan megbeszélni a felmerült kérdéseket, hiszen mindkettejüket az vezérelte, hogy kislányuk ne sérüljön a válás során. Részben emiatt, részben pedig a közös vagyon hiánya miatt viszonylag gyorsan pont kerülhet a válásuk végére – cikkeztek erről már októberben a bulvárlapok. A szentendrei ház ugyanis Tóth Gabi tulajdonában van, a hitel is őt terheli, a séf maximum adóstárs lehet, amennyiben az énekesnő nem fizet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top