nlc.hu
Sztárok

Új fotók Tóth Gabi és Papp Máté Bencéről

Karácsonyi fotósorozatot osztott meg új szerelmével Tóth Gabi

Romantikus sétára indult a gerlepár.

Tóth Gabi sugárzik a boldogságtól, hiszen már egyáltalán nem titkolja, összejött pár évvel fiatalabb háttértáncosával, Papp Máté Bencével

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

Kapcsolatukat csupán azért nézik rossz szemmel az emberek, mert alig négy hónapja derült ki, hogy hat év után elválik Gabi Krausz Gábortól. Ráadásul az énekesnő minduntalan azt közvetítette a külvilág felé, hogy a házasságuk tökéletes. Most pedig egyik pillanatról a másikra kilépett belőle és pár héten belül már élő adásban csókolta a színpadon a Fricska táncegyüttes tagját. 

Eddig ugyan finoman osztott meg az énekesnő tartalmakat új kedvesével, a napokban már gyakoribbá váltak a szerelmes fotók. Tegnap este például romantikus sétára indult Szentendrén a gerlepár, melyről három képet is kitett 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Természetesen, örülünk a boldogságának, de talán a nyilvánosságban való közös szerepléssel várhattak volna még az ifjú szerelmesek. 

Tóth Gabi Instagram-története

Tóth Gabi Instagram-története

Hála az égnek, Krausz Gábort nem kell félteni. Habár látványosan nehezen viselte az első hónapokat, a Dancing with the Stars és Mikes Anna szinte kicserélte a séfet. Sőt, az sem kizárt, hogy miután megnyerték a műsort, Anna és Gábor közelebb is kerültek egymáshoz. Ráadásul, míg Gabi a táncosával romantikázott, addig Krausz lányával, Hannarózával töltött minőségi időt és együtt feldíszitették a karácsonyfát, amit szintén 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatott meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top