nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi csak ássa maga alatt a gödröt

Így vágja maga alatt a fát a válás óta Tóth Gabi

Vajon meggondoltan teszi ezeket?

Augusztus 9-én Krausz Gábor ledobta a bombát: „Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – írta közösségi oldalaira a séf, majd egy kicsivel később Tóth Gabi is megosztotta a közleményt, kihagyva a második mondatot. Mindenki csak ámult, hiszen az elmúlt években az énekesnő folyamatosan a tökéletes házasság, illetve család képét mutatta és egy pillanatig nem szúrt szemet senkinek, hogy Gábornak és neki problémái lennének. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2018
Megnézem
Összes kép (7)

Azt a bizonyos második mondatot viszont azonnal kiszúrták az emberek. Egyből el is indult a találgatás, hogy vajon Gabi szentségtörést követett el házasságában és összeszűrte a levet a vele együtt fellépő, Fricska táncegyüttes egyik tagjával? Ezen annyira nem kellett sokat gondolkodni, ugyanis másnap már egy rendezvényen pózolt együtt az énekesnő Papp Máté Bencével, majd egy rövid időre kettesben utaztak el Horvátországba. 

Mintha mi sem történt volna, a fellépések ugyanúgy jöttek, Gabi augusztus 20-án megszegte az ország kenyerét, és időnként oda-odaszólt a közönségnek vagy burkoltan üzent volt férjének. 

Tóth Gabi augusztus 20.

Fotó: Olajos Piroska

Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal” – mondta a közönségnek Tóth Gabi az egyik koncertjén. 

Közösségi oldalain pedig jóformán naponta tett finom célzásokat vagy mutatta meg, ő mennyire szenved. Augusztus 23-án 24 óráig elérhető Instagram-történetében a Follow the Flow, Szélcsend című számából idézett: „Mikor rám szakad a felhő, túl sok a gyűlölet körülöttem, mint sűrű erdő. De magamban nem tűröm meg. Ömlik a kamu a fejemre, mégis tudom, hogy bűvölet, délibáb. Veszek egy levegőt és azzal űzöm el.

Előtte pár nappal egy fotót tett közzé, amihez szintén egy dalt csatolt, melynek címe: „Now we are free (azaz: Most már szabadok vagyunk)”

 

Ezt már Krausz sem bírta szó nélkül hagyni, és egy hasonló fotót osztott meg Instagram-oldalán. 

Pár héttel később Gabi megint alkotott, újabb fotóval rukkolt elő, a bejegyzéshez pedig hozzá szerkesztette Sebestyén Márta Széki magyar című dalát is, melynek szövege:

Ne szeressél kettőt-hármat,

mert’ az egy is elég bánat.

Olyan bánat a szívemen

kétrét hajlott az egeken.

Ha még egyet hajlott volna,

s szívem kettéhasadt volna.

Jaj, Istenem hogy éljek meg,

hogy a világ ne szóljon meg.

Jaj, Istenem hogy éljek meg,

hogy a világ ne szóljon meg.

Amikor éppen nem a fellépésen szólt be a közönségnek vagy tett burkolt célzásokat Instagram-oldalán, akkor lányával közös fotókat töltött fel, melyeken pajzsként szorítja maga elé a kis Hannarózát.

A séf eközben elkezdte a felkészülést a Dancing with the Stars-ra, partnere, Mikes Anna pedig láthatóan jó hatással van rá, hiszen hétről-hétre egyre jobban kivirul. Természetesen Gabi sem tétlenkedett, elindult a Sztárban Sztár leszek!, majd kijött a legújabb dala Átkozott nyár címmel, melyet Instagramon promótált: 

Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál. Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De ez vagyok én! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései.” 

Meg is jelent a dal, melynek szövege azt sugallja, az énekesnő az egész történetnek, a válásnak, az utána indult gyűlöletcunaminak csak egy áldozata. Ez még akár meg is érinthette volna az embereket, ha utána nem posztolt volna egy videót, melyben Papp Máté Bencével táncol romantikusan. Következett a Tények Plusznak adott interjú, amelyben Gabi állította, jóban van volt férjével és egyáltalán nem alázta meg. 

Nem tartozik mindenkire, mi van a négy fal mögött. Nyilván, amikor már kezdett elfáradni ez a kapcsolat, sokkal kevesebbet posztoltunk Gáborral. De az ember úgy megy bele egy házasságba, hogy örökké szeretné, és nem úgy, hogy az véget ér. És mindenhez két ember kell, ez nagyon fontos. És azt gondolom, mindketten mindent megtettünk azért, hogy ez a házasság működjön. Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgokat

– mondta. 

Minden csoda három napig tart. Nem telt el három hónap a válás óta, az énekesnő a Sztárban Sztár leszek! színpadán adta elő legújabb számát Papp Máté Bencével, akivel a produkció végén forró csókban forrtak össze.

Talán ez lehetett az a pont, ami az utolsó rajongóknál is kiverte a biztosítékot, hiszen a különböző közösségi felületeken nem győzték írni, legalább egy kis ideig húzta volna meg magát az új gerlepár. Az énekesnő erre úgy reagált, ahogy nem kellett volna. Gábor és Gabi abban egyeztek meg, nem nyilatkoznak a válással kapcsolatban, amihez a séf tartotta is magát, nem úgy, mint volt kedvese. Egy hosszú Instagram posztban mondta el, valójában évek óta rossz volt a kapcsolatuk és csak azért maradtak együtt, mert Hannaróza megfogant. Ő mindent megtett, hogy helyrehozza a szerelmüket, de egyedül kevés volt hozzá. Nem csalta meg Gábort, a táncossal a szakítás után kerültek közel egymáshoz… Azt is leírta, Hannarózát ő neveli, de a kislány sok időt tölt édesapjával is. Nagyjából egy óra múlva az énekesnő kijavította a szöveget, melyben azóta már az áll, Hannarózát továbbra is közösen nevelik, így máris ismét hitelét vesztette, mi az, amit el lehet neki hinni, és mi az, amit nem.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence
Megnézem
Összes kép (7)

Mindeközben mit csinál Krausz? Hallgat, néha egy-egy finom fricskával odaszúr, de nem teregeti ki a szennyest, végzi a dolgát, nem szegi meg a megegyezésüket, éppen ezért a barátai próbálják az ő oldalát elmondani

Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért. Egészen addig kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni. Nagyon fájt neki, és akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. Nem sokkal később tette közzé az erről szóló posztját is, mivel nem akarta tovább húzni a dolgokat. Ott sem véletlenül említette meg a »fricska« szót

 – reagálta egy neve elhallgatását kérő barát Tóth Gabi kitálaló posztjára. 

Azóta Gabi úgy érzi, minden támadás, amit kap, csak azért van, mert mint mondja, Isten a legerősebb katonáira bízza a legnehezebb feladatokat. Vajon senki nem mondja neki, hogy néha a hallgatás aranyat ér? Ez lehet az oka annak, hogy míg az énekesnőtől folyamatosan pártolnak el a rajongók, a séfnek egyre több kedvelője van. 

Azt biztosan kijelenthetjük, alig várjuk, hogy egyszer Krausz Gábor is kiálljon, és elmondja, mi történt, hiszen minden kapcsolat kettő emberen múlik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top