nlc.hu
Sztárok
Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka?

Betett az Ázsia Expressz L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatának, hazatérésük óta már külön vannak

Sokan féltették őket a műsortól, nem hiába.

Ismét válságba került L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka kapcsolata. A Blikk értesülései szerint a szerelmeseket annyira megviselte az Ázsia Expressz című műsorban töltött néhány hét, hogy mióta hazatértek a Fülöp-szigeteken és Tajvanon zajló forgatásról, külön vannak.

Ismét mélyponton L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata - Fotók: (b) TV2 / Tények Plusz - videó, (j) TV2 / Mokka - videó

Ismét mélyponton L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata – Fotók: (b) TV2 / Tények Plusz – videó, (j) TV2 / Mokka – videó

A párnak az elmúlt másfél évben többször is voltak már hosszabb-rövidebb mosolyszüneteik,  de utána mindig új esélyt adtak a szerelmüknek, most azonban – úgy tűnik – az eddigieknél komolyabb az elhatározás.

“Már amikor elutaztak, akkor sem volt közöttük minden rendben, de vállalták a kalandot, mert úgy gondolták, (…) összekovácsolja őket. Ám a műsorral járó stressz, illetve az, hogy a nap 24 órájában együtt voltak, jobban megviselte őket, mint gondolták, hiszen ők a hétköznapokban nem éltek együtt” – mesélte a bulvárlapnak egy ismerősük.

A Blikk azt is megtudta egy, a produkcióhoz közel álló illetőtől, hogy nemcsak egymással vitáztak, hanem a többi párossal is akadtak konfliktusaik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top