nlc.hu
Szabadidő

L.L. Junior és párja is csatlakozik az Ázsia Expresszhez

L.L. Junior és Dárdai Blanka is csatlakozik az Ázsia Expressz ötödik évadához

A páros mindenki legnagyobb megdöbbenésére Ázsia felé vette az irányt, az okok egyelőre még ismeretlenek.

Az idei évben Tajvan és a Fülöp-szigetek felé vették az irányt az Ázsia Expressz versenyzői. A csatorna közleményből kiderült, hogy az ötödik évadban az alábbi hírességek csapatai szállnak harcba egymással: Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

Váratlan fordulat

A Story magazin értesülései szerint azonban L.L. Junior és fiatal szerelme, Dárdai Blanka is csatlakoznak az Ázsia Expressz már bejelentett párosaihoz. Az, hogy pontosan miért is utazott ki a páros a műsorba egyelőre még rejtély. Azonban előfordulhat az a felállás is, hogy plusz párosként érkeztek a játékba, vagy egy párost helyettesíteni mentek, akik esetleg feladták az embertpróbáló versenyt. 

Dárdai Blanka és LL Junior

Dárdai Blanka és LL Junior (Fotó: Trenka Attila)

L.L. Junior és Dárdai Blanka 2022 óta alkotnak egy párt, és az elmúlt két évben számtalan alkalommal szakítottak egymással. A rapper és a 18 évvel fiatalabb kedvese ilyenkor még nyilvánosan is üzentek egymásnak, ami csak olaj volt a tűzre. Blanka azonban korábban elárulta, hogy számára éppen a legideálisabb időszakban találkozott kedvesével.

„Sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, emiatt hullámvölgyes a kapcsolatunk, és hogy van egy alá-fölé rendeltség köztünk, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg mindenen túl volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top