nlc.hu
Sztárok

Kibékülhetett L.L. Junior és Dárdai Blanka

Úgy tűnik, ismét együtt van L.L. Junior és Dárdai Blanka

A szappanopera folytatódik.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata mindig is távol állt a zökkenőmentestől. A rapper és a 18 évvel fiatalabb énekesnő majdnem egy évig alkottak egy párt, azonban ez idő alatt több alkalommal szakítottak. A legelső év elején volt, amikor Junior Dominikára utazott több hétre, később viszont kiutazott hozzá Blanka. Hazajövetelüket egy újabb szünet követte, majd a békülés. 

Dárdai Blanka és L.L. Junior

Fotó: Birton Szabolcs

„Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem… voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok sok átlagos, meleg, otthonos hétköznap 6 órás keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett »mosolyszünetekről«, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket tisztelni kell. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból” – nyilatkozta akkoriban a kapcsolatukról Blanka. 

Ezután egy újabb mosolyszünet jött  a nyáron, amikor a fiatal énekesnő az összes közös fotót törölte Instagram-oldaláról, majd ki is követték egymást. Az ügynek maga Junior tett pontot a végére, amikor nyilvánosan üzent Blankának. „Neked meg sok boldogságot kívánok és köszönök mindent! És csak remélni tudom, hogy a jövőben a többi csöves közvetítő nélkül élsz majd meg, és a havi 2 millióból tényleg megkapod a négyet vagy inkább ötöt.”

Úgy tűnt, az ő történetük itt már tényleg véglegesen lezárult, ám a Bors most talált egy felvételt, amely szerint ismét szent a béke. Mint írják, Junior és Blanka a hétvégén együtt mutatkozott egy rendezvényen, és az sem zavarta őket, hogy felvétel készül róluk. 

A lap hozzátette, egy szemtanú azt is megosztotta az interneten, hogy Juniorék már korábban is mutatkoztak együtt, például a fiatal lány lemezbemutatóján és az azt következő partin is. Így elképzelhető hogy már hetek, de akár hónapok óta együtt vannak, csak nem akartak nagy feneket keríteni a dolognak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top