nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior lesz Hajdú Péter műsorának vendége

„Ehhez még tanulnom kell, egy perc alatt lemosnának” – úgy tűnik, L.L. Junior egyelőre nem száll be a politikába

A rapper Hajdú Péter műsorának volt a vendége, az új adásban Jeszenszky Zsolttal együtt szerepel.

Mint mi is írtunk róla, L.L. Junior néhány héttel ezelőtt „a hazáját szerető és az országát féltő büszke magyar roma hazafiként” nyilvános levelet írt Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak, amiben többek között azt is leírta, mik azok a témakörök, amikben fontos lenne, hogy mihamarabb döntések szülessenek. 

Többekben felmerült, hogy vajon az előadó tervezi-e, hogy a jövőben aktívabban foglalkozik-e majd a politikával, és úgy tűnik, egyelőre nincsenek ilyen tervei.

„Én elmondtam őszintén, amit gondoltam, ami miatt aggódom, és amire vágyom. Én egy zenész vagyok, ezért nekem ez egy gyors pályafutásom volt, de valamiért nem élem meg kudarcként” – nyilatkozta a Frizbi Hajdú Péterrel legfrissebb adásában, amit péntektől lehet majd megtekinteni a műsor Youtube-csatornáján. 

L.L. Junior

Fotó: press.tv2.hu/TV2

Megjegyezte azt is, hogy a nyílt levelek ösztönből jöttek, és még sok tanulnivalója lenne, máskülönben egy perc alatt lemosnák. „Nem ismerem a vidéki viszonylatokat, a számokat, rengeteg viszonylatot nem ismerek. Egyelőre ez ennyi volt, levontam belőle a tapasztalatot, de az biztos, hogy rengeteg tanulnivalóm van. A lelkület és a lelkesedésem nem elég ehhez”. 

Elmondta azt is, egy jó politikus feddhetetlen, és ennek a kritériumnak ő egyelőre nem felel meg.  Azt várd meg, míg én feddhetetlen leszek. Azt felejtsük el, én ennél nyersebb vagyok, és igyekszem önazonos is lenni. Én csak azt szeretném, ha nem egy rassz ellen harcolnának, hanem a bűnözés ellen” 

(via Blikk/24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top