nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior és Dárda Blanka a kapcsolatukról

L.L. Junior a kapcsolatáról Dárdai Blankával: „Talán túl nagy falat volt ez nekünk”

Elmondták, nem okoz gondot náluk a korkülönbség, bármennyire is ezt gondolják az emberek.

L.L. Junior és Dárdai Blanka 2022 óta alkotnak egy párt, és az elmúlt két évben számtalan alkalommal szakítottak egymással. A rapper és a 18 évvel fiatalabb kedvese ilyenkor még nyilvánosan is üzentek egymásnak, ami csak olaj volt a tűzre. 

Dárdai Blanka és L.L. Junior

Fotó: Birton Szabolcs

A legutolsó szakításuk tavaly év elején volt, akkor Junior állt bele keményen volt kedvesébe. „Neked meg sok boldogságot kívánok és köszönök mindent! És csak remélni tudom, hogy a jövőben a többi csöves közvetítő nélkül élsz majd meg, és a havi 2 millióból tényleg megkapod a négyet vagy inkább ötöt” – írta az egyik közös fotójukhoz a rapper. 

Novemberben viszont már arról szóltak a hírek, ismét egymásra találtak. Úgy tűnik, azóta minden nézeteltérésüket meg tudták oldani és most közösen meséltek a kapcsolatukról a Fókusznak. „Talán túl nagy falat volt ez nekünk, és ezért jelent meg sok cikk arról, hogy itt viharos minden, mert szerintem mi sem tudtunk lépést tartani azzal, amilyen érzést mi kaptunk az első randin – kezdte a rapper, miután elárulta, nem számítottak arra, hogy a kapcsolatuknak ekkora visszhangja lesz a sajtóban. – Egy olyan kapcsolódás volt köztünk az első pillanatban, amit nehéz volt helyre tenni és a hétköznapi életünkbe belepasszírozni. Sok minden történt ebben a két évben.

Blanka hozzátette, számára éppen a legideálisabb időszakban találkozott kedvesével.

Sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, emiatt hullámvölgyes a kapcsolatunk, és hogy van egy alá-fölé rendeltség köztünk, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg mindenen túl volt.

Mint kiderült, a szerelmesek még nem élnek együtt, de tervezik az összebútorozást. „Összefolyt az életünk. Hiába van külön lakásom, attól függetlenül hétfőtől csütörtökig ugyanúgy a gyerekekkel vagyok, ez az életet élem. Ez egyébként nagy feladat: amikor az első randin ültünk, akkor pont erről nem beszéltünk, hogy ilyen van – fogalmazott az énekesnő, a rapper pedig ennyivel egészítette ki. – Kész feleség, kis asszony 25 évesen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top