nlc.hu
TV-sztárok

Dárdai Blanka a kapcsolatáról

Dárdai Blanka L.L. Juniorról: „Igaz, hogy viharos a kapcsolatunk, az ő szerelme ilyen”

Először beszélt kapcsolatukról őszintén.

L.L. Junior és Dárdai Blanka tavaly november óta alkottak a nyilvánosság előtt is egy párt, ám az utóbbi időben egyre többet veszekedtek. Februárban még együtt mentek Dominikára, ám a nyaralás sem telt problémamentesen. Május közepén még azzal voltak tele a hírek, hogy szakított a sztárpár és a fiatal énekesnő még az országot is elhagyta, hogy összeszedje magát lelkileg. Egy-két héttel később viszont ismét közös fotókat posztoltak és nagy szerelmet közvetítettek rajongóik felé. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka

Fotó: Trenka Attila

A 24 éves énekesnő most Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékot, ahol az egyik követőjének a kérdésére, miszerint zavarja, hogy sokat beszélnek a magánéletéről, hosszú választ adott

„Az évek alatt megszoktam a rossz kommenteket, de ezek főleg a külsömre, meg a tartalmaimra jöttek. De mostanában a jellememre kapom a legtöbbet ismeretlen emberektől, ezért sokszor nincs kedvem se »mentegetőzni«, »magyarázkodni«, mert akik ismernek, tudják, milyen vagyok – kezdte Blanka, majd kitért a párkapcsolatára is. – Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem… voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok sok átlagos, meleg, otthonos hétköznap 6 órás keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett »mosolyszünetekről«, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket tisztelni kell. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból.”

Az énekesnő a története végén még arról is ír, hogy szomorúnak tartja, nem nézik ki belőle, hogy ő maga tudná fizetni a nyaralásait, pedig igenis van saját pénze és nem az anyagiak miatt van együtt Juniorral. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top