nlc.hu
Sztárok

Itt vigasztalódik Dárdai Blanka

Még az országot is elhagyta Dárdai Blanka, miután szakítottak L.L. Juniorral

Úgy tűnik, megtalálta a módját a felejtésnek.

L.L. Junior és Dárdai Blanka tavaly november óta alkottak a nyilvánosság előtt is egy párt, ám az utóbbi időben egyre többet veszekedtek. Februárban még együtt mentek Dominikára, ám a nyaralás sem telt problémamentesen. A napokban viszont mindenkinek feltűnt, eltűntek a közös képek Instagram-oldalaikról, egy ismerősük pedig elmondta, szakított a sztárpár

Dárdai Blanka

Fotó: Instagram

„Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat” – mondta a neve elhallgatását kérő informátor. Mindeközben folytatódott L.L. Junior és volt felesége, Kinga között a 2 és fél éves kislányuk ideiglenes elhelyezésének bírósági rendezése. Eszerint a rapper nem lesz hétvégi apuka, a fokozatosság elvét betartva – a kislány havonta többször is az édesapjával lehet, és nála is töltheti az éjszakát.

Miután a rapper túl volt a bírósági tárgyaláson, itthon maradt. Az énekesnő viszont Instagram-oldalán Spanyolországból jelentkezett be, ahova valószínűleg vigasztalódni ment. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top