nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior és Dárdai Blanka lebuktak

L.L. Junior és Dárdai Blanka kibékültek, már családi programokat szerveznek

A 23 éves énekesnő és a nála 18 évvel idősebb rapper tavaly óta alkot egy párt, kisebb szünetekkel.

Februárban sírva búcsúztak egymástól, ugyanis L.L. Junior három hónapra Dominikára költözött, Dárdai Blanka pedig itthon maradt. Az énekesnő egy idő után repülőre ült, és egyenesen a rapperhez utazott, ahol mesés napokat töltöttek el együtt. Bár a szerelem nagynak tűnt, nemrég a rapper Hajdú Péter műsorában már arról beszélt, hogy szakítottak. A szünetnek azonban a jelek szerint vége: a Bors szerint múlt pénteken Juniort és Blankát Budapest egyik legmenőbb reggelizőhelyén látták turbékolni a XIII. kerületben, majd egy pesti szórakozóhelyen is együtt mutatkoztak. Most a közösségi oldalakon is feltűntek egymás Instagram-történetében.

L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Dárdai Blanka (Fotó: Birton Szabolcs)

L.L. Junior kislányával, Lilivel osztott meg több fotót, melyekhez hasonlót Dárdai Blanka is kitett a saját Instagram-történetébe. Úgy tűnik, a békülés olyan komoly, hogy a pár már a rapper kislányával is közös programokat szervez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top