nlc.hu
Sztárok

Kibékülhetett L.L. Junior és Dárdai Blanka

Állítólag kibékült L.L. Junior és a 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka

Újra együtt mutatkoztak.

Kibékülhetett L.L. Junior és a 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka. Egy szemtanú beszámolója szerint a rapper meghitt hangulatban reggelizett a 23 éves régi-új párjával, majd egy nyilvános eseményen is együtt mutatkoztak – írja a Bors.

L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Dárdai Blanka a márciusi Glamour gálán – Fotó: Trenka Attila

Egy Reddit-felhasználó arról számolt be, hogy péntek reggel együtt látta L.L. Juniort és Dárdai Bankát Budapest egyik legmenőbb reggelizőhelyén, a 13. kerületi Sarki Fűszeresben.

Sőt egy pesti szórakozóhely, a KIOSK rendezvényén is együtt jelentek meg, közös fotó is készült L.L. Juniorékról.

Mutatjuk:

L.L. Junior és Dárdai Blanka,

Újra együtt L.L. Junior és Dárdai Blanka – Fotó: KIOSK – Facebook – oldal / Képek: Pap Dávid

A rapper és a fiatal énekesnő tavaly november óta alkottak a nyilvánosság előtt is egy párt, ám az utóbbi időben egyre többet veszekedtek. Februárban még együtt mentek Dominikára, az utóbbi időben azonban eltűntek a közös képek az Instagram-oldalaikról. L.L. Junior a napokban a Frizbi TV YouTube-csatornáján beszélt Hajdú Péternek a szakításukról: “Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem.”

Az interjú óta úgy tűnik, kibékültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top