nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior elárulta mi van most vele és Dárdai Blankával

L.L. Junior elárulta, mi van most vele és Dárdai Blankával, Király Lindáról is szó esett

L.L. Junior magánéletében meglehetősen nagyok a hullámok: exfeleségével, Körtvélyessy Kingával hosszadalmas és nehéz válópernek néz elébe, miközben friss kapcsolata Dárdai Blankával is véget ért. Legalábbis egy időre.

A rapper a nagyfiához hasonló módon – heti három napot szeretne a lányával, Lilivel tölteni, de az exe, Kinga ennél kevesebb időt engedne neki, ám a bíróság ideiglenes ítélete – a fokozatosság elvén – Junior kéréséhez közelít. A zenész Hajdú Péternek, a Frizbi TV YouTube-csatornájának új adásában beszélt az elmérgesedett válásáról és a szakításáról, amit a Blikk szemlézett.

L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Dárdai Blanka (Fotó: Instagram)

Nem, nem akarom Kingától elvenni a gyereket. Csupán azt szeretném, hogy ugyanúgy meg tudjuk oldani, mint Lacika édesanyájával, Csillával. Kicsit elmérgesedett a helyzet közöttünk, nehéz konszenzusra jutnunk, de bízom benne, hogy találunk megoldást, idővel pedig lecsillapodik minden. Kinga jó ember, jól neveli a kislányunkat, és tudom, hogy lesz nála egy pont, amikor megenyhül. Az biztos, hogy ez a válásom sokkal nehezebb, mint Csillával volt” – mondta a műsor felvételén L.L. Junior, aki hozzátette: jó ideje már kizárólag ügyvédeiken keresztül kommunikálnak exével, és nemcsak a gyermekelhelyezés kérdésében nem tudnak megegyezni, az anyagiakon is megy a vita.

L.L. Junior beszélt arról is, mi a helyzet most Dárdai Blankával. 

„Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem. Ami biztos, hogy nem Király Linda miatt mentünk szét, vele huszonöt éve csak barátok vagyunk – magyarázta a rapper, aki elismerte, nem lehet vele egyszerű az együttélés. – Biztos, hogy nem vagyok egyszerű eset, de a kulcs hozzám a humor és a kedvesség. Simulékony és formálható pasi vagyok, aki békére, nyugalomra vágyik otthon, és nagyon szereti, ha a párja főz rá” – mondta. 

A rapper azt is elmondta, hogy Király Lindának nincs köze a szakításhoz, hosszú évek óta jó barátok.

Blankával februárban még együtt mentek Dominikára, ám a nyaralás sem telt problémamentesen. A napokban viszont mindenkinek feltűnt, eltűntek a közös képek Instagram-oldalaikról, egy ismerősük pedig elmondta, szakított a sztárpár. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top