nlc.hu
Sztárok

L.L. Juniorék gyermekelhelyezési tárgyalása

Kiderült, hogy döntött a bíróság L.L. Juniorék gyermekelhelyezési ügyében

Így alakul a kis Lilike élete szeptemberig.

Kiderült, mi lesz a sorsa L.L. Juniorék kislányának a válás után. A rapper és a felesége, Körtvélyessy Kinga megkapta a bíróság végzését, amelyben ideiglenesen, idén szeptemberig hoztak határozatot a 2 és fél éves Lilike elhelyezésének ügyében – értesült a Blikk.

L.L. Junior,

L.L. Junior szeretne a hétköznapokon is minél több időt tölteni a kislányával – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

„Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt. Utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam. (…) Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal” – árulta el a bulvárlapnak a fiatal párjával állítólag szakító L.L. Junior, aki cáfolja azt a híresztelést, hogy heti 5 napra szeretné magához venni a kis Lilit.

„Annyit szeretnék, ha a kislányom legalább heti három napot lenne velem úgy, hogy a testvérével együtt nőhessenek fel” – hangsúlyozta a zenész, aki nem akar hétvégi apuka lenni. „Nem szeretném, ha 18 évesen megkérdezné: »Apa, te hol voltál?«. (…) Csillával normális módon tudjuk közösen nevelni Lacikát, Lilike érdekében ezt szeretném elérni Kingával is” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top