nlc.hu
Sztárok

Tovább bonyolódik L.L. Juniorék válása

Tovább bonyolódik L.L. Juniorék válása, a zenész több időt szeretne a kislányával

Imádja a gyermekeit, ezért fontos számára, hogy a lánya is többet lehessen nála.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga viszonya egy évvel ezelőtt megromlott, a válás mellett döntöttek. A rapper azóta párra talált Dárdai Blanka személyében, ám nem tudni pontosan, hogy most milyen a viszonyuk. Az biztos, hogy Junior éppen Dominikán van és ott is lesz egy darabig, a válás kapcsán azonban folyamatosan egyezkedik az exével. Ugyanis nemcsak a vagyon, hanem a kislánya miatt is harcba szállt – egy ismerős szerint a zenész több időt szeretne tölteni a lányával.

LL Junior

Fotó: RTL

„Junior rajong a gyermekeiért, akikkel minél több időt együtt szeretne tölteni. Lacikával sok közös programjuk van, és ugyanígy szeretne a “kis szerelmével”, Lilivel is lenni. Ehhez azonban beadványt kellett írnia, hiszen a kislány édesanyja is magának szeretné a gyermeket. Junior kérése az volt, hogy hétfőtől csütörtökig lehessen nála a kicsi” – mondta a Borsnak egy közeli ismerős. 

Ahogy megírtuk, eredetileg a vagyonmegosztás volt a legfontosabb pont, hiszen egy több mint 300 milliós ház forog kockán, ám azóta változtak a feltételek. A tárgyalást egyszer már elhalasztották, egyes információk szerint ez Junior ügyvédjének kérése volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top