nlc.hu
Sztárok

Elmaradt L.L. Junior válóperes tárgyalása

Ezért maradt el L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperes tárgyalása

Egyelőre nem tudni, hogy az elhalasztott tárgyalásra mikor kerül sor.

Szerdán kezdődött volna L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperes tárgyalása – két év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A rapper és volt kedvese között a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban nincs vita, a kislányuk, Lili az édesanyjával marad, akit az édesapja bármikor láthat, hiszen kifejezetten szoros a viszonyuk.

L.L. Junior

Fotó: Facebook

Ami felett vita alakulhat ki, az a vagyonmegosztás, aminek a legnagyobb részét az a törökbálinti ingatlan adja, amelyet L.L. Junior építtetett, és ami Kinga százszázalékos tulajdonába került még a házasságuk alatt. A ház értéke 2022 tavaszán 335 millió volt. Úgy volt, hogy az első találkozóra szerda kora délután kerül sor, ám hiába várta újságírók hada a sztárpárt és ügyvédjeiket, azok nem jelentek meg a tárgyalóteremben. A Bors információi szerint L.L. Junior egyik sztárügyvédje kért halasztást, vagyis miattuk nem történt meg az első bontóperes meghallgatás. 

Az ügyben a lap a feleség jogi képviselőjét, dr. Hyross Virágot kereste meg, akitől azt kérdezték, hogy tényleg közösen kérték a halasztást? A válasz egyértelmű volt: „Nem. Mi nem kértünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top