nlc.hu
Sztárok

Körtvélyessy Kinga vallomása

Körtvélyessy Kinga a válásukról: „Nem vagyok sem boldog, sem szomorú”

Két év házasság után hivatalosan is elváltak.

Ahogy mi is megírtuk, Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior most már szabad emberek. Kinga idén januárban adta be a válópert, miután úgy érezte, nem tudja tovább folytatni a kapcsolatát az énekessel. Bár akadtak vitáik, közös gyermekük érdekében igyekeztek békésen rendezni az ügyeiket. Az Érdi Járásbíróság épületét együtt hagyták el, a Bors munkatársának pedig beszéltek pár mondatot a jelenlegi érzéseikről. Az elvált édesanya például elmondta, hogy kavarognak benne a gondolatok.

ll junior körtvélyessy kinga

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga (Fotó: RTL)

„Nos, még nem tudom, mit érzek. Megkönnyebbültünk, de… Nem vagyok sem boldog, sem szomorú. Még szerintem nem fogtam fel, ami történt. Sajnálom, hogy így alakult. Sajnálom magunkat. Elszomorít, hogy az édesanyám nem lehetett mellettem ebben a tíz hónapban. A támogatása, a jelenléte sokat segített volna. Örülök, hogy túl vagyunk rajta” – mondta Körtvélyessy Kinga. 

És hogy miben egyeztek meg?

Az énekes továbbra is hetente 2-3 napot tölthet a kislányával, Kinga pedig a korábban ígért összegnél több tízmillióval többet kapott a közös vagyonból. A több mint 300 millió forintot érő luxusingatlan L.L. Juniornál maradt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top