nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere

Megegyezett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga, így alakul a jövőjük

A láthatásról és a közös vagyonukról is megállapodtak.

A legfrissebb hírek szerint L.L. Juniornak és Körtvélyessy Kingának a jövőben nem kell bíróságra menniük. A Blikk információi szerint ugyanis az egykori sztárpárnak sikerült peren kívül megegyeznie. Az ügyben a rapper röviden reagált is a lapnak.

„Valóban így van, sikerült megállapodnunk Kingával mind a kislányuk, mind a közös vagyon tekintetében. Már aláírtuk az erről készült dokumentumokat is, az ügyvédeink pedig azon dolgoznak, hogy emiatt ne kelljen még egyszer bemennünk a bíróságra. Ami viszont ettől is fontosabb, hogy végre túl vagyunk ezen az ügyön, vége a válópernek és újra békés a viszonyunk. Ennél többet nem mondhatok” – erősítette meg a híreket L.L. Junior, aki állítólag azért volt ilyen szűkszavú, mert a jövőben sem egymásról, sem a válás részleteiről nem beszélhetnek.

ll junior körtvélyessy kinga

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga korábban, még amikor egy pár voltak (Fotó: RTL)

Annyi viszont kiderült, hogy az énekes továbbra is hetente 2-3 napot tölthet a kislányával, Kinga pedig a korábban ígért összegnél több tízmillióval többet kapott a közös vagyonból. A több mint 300 millió forintot érő luxusingatlan L.L. Juniornál maradt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top