nlc.hu
Sztárok

Exével és az új párjával is randizgat L.L. Junior

L. L. Junior a válása után egyszerre randizgatott az exnejével és régi-új párjával, Dárdai Blankával is

Több vasat tartott a tűzben az énekes.

Sűrű hónapokat tudhat maga mögött L.L. Junior: október első hetében hivatalosan is elvált Körtvélyessy Kingától, akivel már a bontóperük után egyből vacsorázni mentek, illetve újra összejött a régi szerelmével, Dárdai Blankával is. Ismerősei szerint a zenész egyszerre találkozgatott mindkét nővel – értesült a Bors.

L.L. Juniornál egyszerre volt képben az exfelesége és a régi-új párja is - Forrás: TV2 / Szerencsekerék - videó

L.L. Juniornál egyszerre volt képben az exfelesége és a régi-új párja is – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Blankával közel egy éven át alkottak egy párt, a viharos kapcsolatuknak idén júliusban lett vége. Pár nappal ezelőtt azonban bizonyossá vált, hogy megint együtt vannak. A pletykák szerint immár két hónapja alkotnak egy párt, ennek ellenére – mint kiderült – ez alatt az időszak alatt az exnejével is randizgatott.

Ami amúgy a rapper válását illeti, a láthatásról és a közös vagyonukról is sikerült végül megállapodniuk. Az énekes továbbra is hetente 2-3 napot tölthet a kislányával, Kinga pedig a korábban ígért összegnél több tízmillióval többet kapott a közös vagyonból. A több mint 300 millió forintot érő luxusingatlan L.L. Juniornál maradt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top