nlc.hu
Sztárok

Így áll most L.L. Juniorék válópere

L.L. Junior a válóperéről: „Már kristályozódik a vége az egésznek” – először nyilatkozott arról, hogy állnak a dolgaik

Másfél éve tart a válóper, a rapper szerint már csak a gyermekelhelyezési kérdésen mennek még az egyeztetések.

L.L. Junior (Lesi László) és Körtvélyessy Kinga válópere már jó ideje tart, és bár eddig sosem meséltek arról, hogy állnak a dolgaik, most a rapper kivételt tett. Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak, és elmondta, mi történik most. Többek között azt is elárulta, kinél lakhat majd a közös kislányuk, Lili. 

„Szerintem egy ilyen másfél éve tart körülbelül, mert mindenki, a jogi képviselőink is nagyon elfoglaltak és a bíróság is hihetetlen elfoglalt. Rengeteg ügyet visznek folyamatosan, és most vannak úgy, most látszik, tényleg kristályozódik így a vége az egésznek” – nyilatkozta L.L. Junior.

L.L. Junior

L.L. Junior szerint heteken belül lezárulhat a válóper – Forrás: Hal a tortán – videó

Korábban többször is felmerültek olyan pletykák, hogy a páros nem tud megállapodni, sőt hangos szóváltások kísérnek egy-egy találkát. Most azonban a rapper azt állítja, jó úton haladnak a megegyezés felé: „Úgy érzem, hogy egyre közelebb vagyunk a megegyezéshez. Úgy érzem, ez egy nagy horderejű, rengeteg pontból álló szerződés, megállapodás. Lili életkorát figyelembe véve és az érdekeit szem előtt tartva, mindkét fél számára. A vagyoni, családi, mindent-mindent szeretnénk együtt ezúttal lezárni és nem húzni sokáig. Úgyhogy abszolút látom, hogy a másik fél is nagyon-nagyon, tehát mindkét fél abszolút hajlandó”.

Junior azt mondja, egyedül a gyermekelhelyezési kérdésen mennek még az egyeztetések: „Szerintem nem hiába vette a magyar alkotmányjog külön a vagyon-, és a családjogot. A vagyon az sima matek, abban abszolút nincs gond és a gyerek is már megegyezni látszik. Már csak ilyen órák, átadás-átvétel, ilyen dolgok vannak, amit valójában igazából az élet úgyis felül fog írni, és életünk végéig egymásra fogunk számítani, mint két szülő. Mindig szülőtársak leszünk, és mindig ott leszünk egymásnak”.

A rapper úgy gondolja, hetek kérdése és túl lesznek a váláson. Arról, kinél lesz a közös kislányuk, a következőket mondta el: „Az anyuka javára én méltányosabban, vagyis engedékenyebben állok hozzá a dolgokhoz, tehát arányában nála többet lesz, de rengeteget leszek és is és a fiam is, a Lili testvére is együtt. Rengeteget tudunk mi is együtt lenni, és ő is engedékenyebb, tehát mind a ketten a Lili javát nézzük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top