nlc.hu
Sztárok

L.L. Juniorék gyermekfelügyeleti pere

Csúnyán elfajult L.L. Juniorék válópere, Körtvélyessy Kinga szerint a rapper rossz apa

A zenész videókkal bizonyítja, hogy még pelenkázni is tud.

Kislányáért harcol L.L Junior a gyermekfelügyeli perben: szeretné, hogy elegendő időt tölthessen a kis Lilivel. A pereskedést nem könnyíti meg, hogy exe, Körtvélyessy Kinga csak az ügyvédeken keresztül hajlandó kommunikálni vele, ráadásul – L.L. Junior szerint – azt állítja, hogy a zenész alkalmatlan a gyermeknevelésre, képtelen ellátni a kislányukat. A rapper videófelvételekkel kénytelen bizonyítani, hogy márpedig képes rá – írja a Bors.

L.L. Junior,

L.L. Junior és exe, Kinga most csak az ügyvédeken keresztül beszél egymással – Forrás: Frizbi TV – videó / YouTube

„Rengeteg videót kellett arról beküldenem a bíróságra, hogy nem vagyok nyomi, sem elveszett, hanem gondoskodó apuka vagyok. Videókat adtam be arról is, hogy tudok pelenkázni” – árulta el L.L. Junior a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este élesedő interjúban.

A zenész többek között arról is beszélt Hajdú Péternek, hogy képtelen leülni és beszélni Kingával: „Most még nagy a düh, nagy a dac, nagy a kimértség felém. (…) Valószínűleg megsebzett volt egy csomó dologban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top