nlc.hu
TV-sztárok

Dárdai Blanka és L.L. Junior életmódváltás

Életmódváltásba kezdett Dominikán L.L. Junior és Dárdai Blanka

Próbálták egymást motiválni.

L.L. Junior az év elején döntött úgy, hogy egy időre Dominikára költözik, ahol nemcsak nyaralni, de zenélni is fog. A rapper egyedül vágott neki az útnak, és bár kérdezték, nem volt hajlandó elárulni, miért nem tart vele 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka. A rajongók hetekig találgattak, hogy vajon szakított-e a sztárpár, de múlt héten közös fotókkal tudatták, az énekesnő szerelme után repült

L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Dárdai Blanka (Fotó: Instagram)

Blanka most egy TikTok-videóban mutatta meg, hogyan telnek a napjaik Dominikán. A lány igyekszik egy kis Magyarországot varázsolni kedvesének, hiszen ott is kotyogós kávét készít reggelente, marhapörköltet főz nokedlival, de arra is rávette a rappert, hogy életmódváltásba kezdjenek. 

„Lementünk az edzőterembe, mert rájöttünk, hogy tunyák vagyunk és dagadtak, na jó, nem, de tényleg el vagyunk lustulva, ezért életmódváltásban vagyunk. Szeretném leszögezni, hogy nagyon lelkesek voltunk nagyjából 10 percig, de 20 perc szenvedés után, úgy döntöttünk, hogy inkább eszünk!” – mondta az összefoglaló videójában az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top