nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior egyedül utazik

L.L. Junior a barátnője nélkül utazik Dominikára és beszélni sem szeretne róla a továbbiakban

Egyelőre egyikük sem nyilatkozott róla, hogy mi történt közöttük.

Az utóbbi hetekben igen felkapott név lett L.L. Junior: először a Fekete Vonat-koncert körüli botrányok miatt írtak róla, majd kiderült, hogy jó időre Dominikára költözik. Egy ideje pedig a szakításáról szólnak a hírek – igaz, nem erősítette meg, hogy szétmentek Dárdai Blankával, de minden jel erre utal.

LL Junior

Fotó: TV2

A rajongók kiszúrták, hogy Blanka az utóbbi pár hétben már egy másik lakásból oszt meg videókat, illetve Juniornál többször is rákérdeztek, hogy mi van most velük, de sosem válaszolt. „Én azt hittem sokáig, hogy társfüggő vagyok. Hogy nekem mindig kell valaki. Blankáról nem nagyon szeretnék nyilatkozni, biztos van oka ennek, nem szeretnék, bocsánat. Egyedül megyek, ez jót fog tenni mindenkinek” – mondta a Fókuszban a rapper.

Mint kiderült, nemcsak a barátnője, de egyelőre a kisfia sem tart vele. „Én nem tudok óramű apuka lenni, nekem olyan az életem, gondolok egyet, ide repülök, oda megyek, ha a gyerekkel tudok lenni minőségi időt, akkor engedje meg, rugalmasságot várok. Picit ez nehéz, van, akinél ez gyorsabban megy, van, akinél lassabban” – részletezte L.L. Junior.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top