nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior a Fekete Vonatos zenésztársairól

L.L. Junior a Fekete Vonat többi tagjáról: „Jelenleg nincs hajlandóság beszélgetni”

A rapper mesélt a Fekete Vonat-ügyről, valamint a visszavonulásáról szóló hírekre is reagált.

Rengeteg információ napvilágot látott az elmúlt időszakban L.L. Juniorral kapcsolatban. Minden a Fekete Vonat Aréna-koncertje után kezdődött, ugyanis kiderült, hogy nem lesz több fellépés, mert veszteséges volt a produkció. Ezt Mohamed Fatima és Beat rosszabbul kezelték, a rapper szerint sokan félreértették a mondanivalójukat.

„25 év szenvedése, élményei, kudarcai, fájdalmai, minden benne volt ebben, mind a hármunk részéről. Csak lehet, hogy túl gyors volt a váltás a koncert után, valaminek meg kell adni az idejét” – kezdte a Tények Plusz riportjában Junior.

LL Junior

Fotó: TV2

„Ha az ember a kákán is a csomót keresi, mindig azt vallja, hogy valami nincs rendben, az mérgező tud lenni. Ez az egyik oka annak, hogy én egy forintot se vettem ki ebből, az egészet átutaltam a gyerekeknek. Nem akartam méltatlankodni ezen, hiszen ők is megdolgoztak érte. Igazán, igaz szívvel, szeretettel és nem a pénzért” – vallja a rapper. 

Engem nem vádoltak meg, csak mintha sugallta volna a közösségi oldalon, ami mélyen érintett. Az égvilágon senkire sem haragszom. Jelenleg nincs hajlandóság beszélgetni, de szerintem okunk sincs most nagyon beszélni. Én is várok valamire a másik oldalról, ha ez leülepedik, ha már tisztán látják, ami mindig is látható volt” – állítja Junior.

Hozzátette, az elmúlt időszakban megjelent hírek sok kárt okoztak neki. Legyen szó a körülötte lévő nőkről, a válásáról, a koncert elszámolásáról, vagy arról, hogy azt írták, visszavonul és Dominikán kezd új életet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top