nlc.hu
Sztárok

Folytatódik a Fekete Vonat-botrány

Tovább dagad a Fekete Vonat-botrány, L.L. Junior keményen beleállt az exzenésztársába

L.L. Juniort hibáztatja a munkásszállón élő Beat, mire a rapper alaposan kiosztotta.

Tovább dagad a Fekete Vonat-botrány, összecsapott L.L. Junior és egykori zenésztársa, a munkásszállón élő Beat.  Az utóbbi rapper – akit mélyen érintett, hogy az Aréna-koncert után vita robbant ki az elszámolással kapcsolatban a formáció tagjai között – dalszövegben üzent, a válófélben L.L. Junior pedig felháborodott ezen. Elege van, hogy őt hibáztatják, a Tények Plusz kamerája előtt osztotta ki korábbi zenésztársait.

L.L. Junior,

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb párja, Dárdai Blanka – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Engem hibáztatni bármiért is, nem lehet. Nem tudom viszonozni, nem tudok beszállni ebbe. Sokkal több szeretet van bennem. És nem én vagyok a kompetens fél. (…) Én mindenesetre minden jót kívánok mindenkinek. Ugyanolyan szerződéssel rendelkezem, mint ők. Sőt én előleget sem vettem fel. Sőt igazából a szervező – aki betette a több tízmillióját – sem kompetens fél, hiszen több előleget vettek föl, mint ami járt volna valójában. És ő a tartozásukról lemondott, nem tart igényt rá. Mindenki gáláns volt, erre azt illik mondani, hogy köszönöm szépen” – nyilatkozta L.L. Junior.

A tervek szerint 10 millió forint körüli összeg járt volna a zenekar tagjainak fejenként a koncert után. Erről viszont a következőképpen beszélt a rapper a Tények Pluszban: “Az, hogy volt ígérve bármi pénz, annak a reményében, akkor, hogy ha ilyen szintű dolgot tudunk hozni, ami teltház, nem ennyi tiszteletjeggyel. És azt gondolom, hogy több év után érhet el valaki olyan sikert, mikor beárazza magát 5-6-7-8 millió forintra, ezt a Fekete Vonat elérte egy este alatt. 8 milliós gázsira fel tudta tornászni magát. Sajnos nem tudtak élni a többiek ezzel, és, hogy igazából a menedzsment helyett vagy a sors helyett valakit keresnek, azt nagyon sajnálom”.

Művészként pedig méltatlannak tartja, hogy a pénzről kell beszélniük, hiszen – mint mondja – számára a művészet és a pénz két külön dimenzió. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top