nlc.hu
Sztárok

A Feket Vonat tagjai akkor és most

Fekete Vonat: így festettek L.L. Juniorék tizenévesen, az együttes indulásakor

20 évvel a feloszlásuk után újra összeáll a Fekete Vonat. Mohamed Fatima, L.L. Junior és Beat tizenévesek voltak, amikor beindult az együttes gépezete.

1997-ben robbant be a köztudatba a Fekete Vonat. Rövid idő alatt óriási népszerűségre tettek szert az akkor még tizenéves zenészek. A zenekar feloszlása óta eltelt 20 év, és a legendás Fekete Vonat ismét összeáll egy koncert erejéig jövő év elején. 

Fekete Vonat akkor és most

L.L. Junior, Mohamed Fatima és Beat 1998 őszén (Fotó: x Archívum Story-Best/solwee)

„Boldogság, büszkeség, megindító pillanatok… Húsz éve várjuk a pillanatot, hogy megörvendeztethessük a közönséget a zenénkkel – kezdte L.L. Junior, majd Beat azt is hozzátette, miért állt újra össze az együttes. – A pénz az mindig elfogy, de nem a pénz miatt. Évek óta próbálkoztunk, összeültünk sokszor, de mindannyian tudtuk, hogy ha egy lehetőséget eltudunk kapni, akkor az egy nagy lehetőség legyen. Nem arra állunk össze, hogy az utolsókat is kipréseljük a zsákból, hanem tényleg újra nagyon szeretnénk csinálni, erre kellett ennyit várni.”

Fekete Vonat akkor és most

A Fekete Vonat napjainkban (Fotó: Mohamed Fatima/Facebook)

Mohamed Fatima

1997-ben Mohamed Fatima mindösszesen 16 éves volt, amikor debütált a Fekete Vonat énekeseként. Az együttes 2002-es feloszlása után Londonba költözött, majd 2012-ben visszatért Magyarországra, ahol a Voice című tehetségkutatóban is feltűnt. A most 41 éves énekesnő az elmúlt időszakban rengeteget fogyott, a gyomorgyűrű mellett a kitartó edzés is kellett ahhoz, hogy közel 100 kilótól megszabaduljon. Fatima tavaly ment férjhez, párját interneten keresztül ismerte meg.

Fekete Vonat akkor és most

Fatima az elmúlt időszakban közel 100 kilótól szabadult meg (Fotó: Mohamed Fatima/Facebook)

L.L. Junior

A most 41 éves L.L. Junior a Fekete Vonat feloszlása után Egyesült Államokba ment. Miután visszatért, kiadta első szólóalbumát, amit több mint 10 másik követett. A mai napig aktív zenészként.

L.L. Juniornak és volt párjának, Csillának két kisfia született. Az elsőszülött Lacika, másodikként pedig Dávidka 2015-ben. Dávidka 2019 augusztusában egy szerencsétlen baleset következtében életét vesztette.

„Elszállt a mennybe a kisangyalom… Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt…” – írta közösségi oldalán a tragédia után a megtört édesapa.

Fekete Vonat akkor és most

L.L. Junior a munkájában a mai napig sikeres, és úgy tűnik, a boldogság is rátalált (Fotó: L.L. Junior/Facebook)

A rapper még ebben az évben, a legnagyobb titokban házasodott össze Körtvélyessy Kingával, akivel egy közös kislányuk, Lili született. Bár sokat küzdöttek a házasságukért, kapcsolatukat nem tudták megmenteni.

Hetek óta tartja lázban az internet népét a hír, miszerint L.L. Junior összejött a nála 20 évvel fiatalabb énekesnővel, Brenkával. Dárdai Blanka és L.L. Junior és jelen volt Szabó Zsófi 34. születésnapján, ahol fotó is készült róluk, kéz a kézben, de egyelőre nem tudni, hogy barátság ez, vagy esetleg több…

Fehér Tibor, azaz Beat

Beat, azaz Fehér Tibor kevésbé lett ismert, mint pályatársai. Legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy elrabolta egy fiú a 16 éves lányát, hogy feleségül vegye. Tünde végül 4 nap után sértetlenül került elő.

Fekete Vonat akkor és most

Beat több számot is kiadott az együttes feloszlása után, de nem lett olyan sikeres, mint zenésztársai (Fotó: Beat/Facebook)

A zenész köszönetet mondott a rendőröknek. „Ezúton szeretném megköszönni a 8. kerületi rendőrkapitányságnak, a Víg utcai rendőröknek az odaadó, gyors és profi munkáját, az Isten áldja őket! Továbbá szeretném barátomnak, L. L. Juniornak nagyon-nagyon megköszönni a támogatást” – mondta a zenész.

(Nyitókép: Mohamed Fatima/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top