nlc.hu
Sztárok

Előkerült Fehér Tibor "Beat" eltűnt lánya

Megtalálták L. L. Junior zenésztársának az elrabolt lányát

Köszönetet mondott a rendőröknek Fehér Tibor "Beat".

Mint arról az nlc is beszámolt, elrabolta egy fiú L.L. Junior volt zenésztársának, a Fekete Vonatból ismert Fehér Tibor “Beat” 16 éves lányát, hogy feleségül vegye. Az aggódó énekes azonnal értesítette a rendőrséget és feljelentést tett. Attól félt, hogy bántják Tündét, sőt az is felmerült benne, hogy prostitúcióra kényszerítik.

Fehér Tibor Beat

Fehér Tibor Beat lánya épen és egészségesen került elő – Forrás: Pizza King YouTube – videó

Mint a Tények Plusz péntek esti adásából kiderült, a rendőrség megtalálta az elszöktetett lányt. Tünde 4 nap után, péntek délután került elő. Beat a szekszárdi rendőrségen találkozhatott vele újra, a zenész és a felesége ott ölelhették újra magukhoz a gyermeküket.

A zenész köszönetet mondott a rendőröknek. “Ezúton szeretném megköszönni a 8. kerületi rendőrkapitányságnak, a Víg utcai rendőröknek az odaadó, gyors és profi munkáját, az Isten áldja őket! Továbbá szeretném barátomnak, L. L. Juniornak nagyon-nagyon megköszönni a támogatást” – mondta a riport végén látható videóüzenetben.

A Tények Plusz úgy tudja, Tünde jól van, bántalmazásnak nincs nyoma.

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top