nlc.hu
Sztárok

DWTS: Dobó Katáék estek ki

Dobó Katáék búcsúztak a Dancing with the Stars-tól, könnyeivel küzdött a színésznő a kiesés után

Már csak 6 páros van versenyben a TV2 táncos show műsorában.

A Halloween jegyében telt a Dancing with the Stars szombat esti, 6. élő show-ja: a táncosok, a műsorvezetők és a zsűritagok egytől egyig Halloween jelmezekbe bújtak.

Dobó Kata

Dobó Katáék számára ért véget a DWTS – Forrás: TV2 / Dancing with the Stars – videó

Az adás végére a cha cha cha-val parkettre lépő Dobó Kata és Köcse György, valamint a kortárs koreográfiát bemutató Árpa Attila és Stana Alexandra kerültek a veszélyzónába. A nézők szavazatai alapján Árpáék jutottak tovább, így Dobó Katáéknak kellett búcsúzni a Dancing with the Stars-tól.

Dobó Kata a könnyeivel küzdött a kiesés után. A Dancing with the Stars háttérműsorában, a Dirty Dancing Live-ban elárulta, hogy táncpartnerével, Köcse Györggyel együtt egyáltalán nem számítottak a kiesésre. 

Én nagyon szerettem volna azzal örömet okozni Gyurinak, hogy mi továbbmegyünk, és már rengeteget próbáltunk a következőre is” – mondta el a színésznő, aki azt is bevallotta: egy célja volt, és azt el is érte a műsornak köszönhetően. “Az, hogy valamennyire megtanuljak táncolni, és szerintem ezt talán el is értem. Illetve, hogy a határaimat feszegessem egy kicsit, hogy mennyit bírok mindenféle szempontból. Mentálisan, fizikálisan. Ezek ki is derültek ebben a jó pár hónapban. Nekem nagyon nagy élmény volt” – árulta el Dobó Kata.

Ez egy fantasztikus utazás volt. Úgy gondolom, volt még bennünk, de nagyon erős a mezőny. (…) Katának ez volt a legjobb latin-amerikai tánca” – nyilatkozta Köcse György.

A DWTS jövő heti adásában az első évad versenyzői a második évad táncosaival kiegészülve fognak táncolni. A “Riszaviadal” tematikájú show-ban a napokban Budapestre érkező Gabriella Spanic ismét a táncparkettre lép majd: régi táncpartnerével, Andrei Mangrával és annak új párjával, Tóth Andival fog táncolni.

Olvass még a Dancing with the Stars-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top