nlc.hu
Sztárok

Már ilyen nagy Rúzsa Magdi kismamapocakja

Rúzsa Magdi szűk ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját a Dancing with the Stars színpadán

Már ennyire kerekedik a 35 éves énekesnő pocakja.

A hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi csillagként tündökölt a Dancing with the Stars-ban. Kamarás Iván és Mikes Anna tangója alatt élőben énekelte el az egyik legnagyobb slágerét, a Tejútat a táncos show-műsor szombat esti, 5. élő adásában, amely a Magyar Sztárok Éjszakája jegyében telt.

Rúzsa Magdi

Már ilyen nagy Rúzsa Magdi kismamapocakja – Forrás: TV2 / Dancing with the Stars – videó

A produkció után a stúdióban ülő közönség állva tapsolt Kamaráséknak és az énekesnőnek, aki csodásan festett a szűk, piros ruhájában, kihangsúlyozva gömbölyödő pocakját. 

Rúzsa Magdi csodálatosan érezte magát Dancing with the Stars-ban, őt is elragadta az élő show varázsa, és a rengeteg szeretet, amit kapott. “Hogy vagytok így négyen?” – kérdezte a műsorvezető Stohl András, mire az énekesnő: “Nagyon jól, olyan jó itt lenni, annyi szeretetet kaptam egész nap, meg jó újra az élő show varázsa” – vallotta be.

Rúzsa Magdinak egyébként ez volt az utolsó, élő tévés produkciója a szülés előtt, mivel a veszélyeztetett terhessége miatt visszavonul egy időre a színpadtól.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top