nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi várandóssága

Rúzsa Magdi hármasikrekkel várandós, természetes úton fogantak a picik

A 35 éves énekesnő maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa közölte vele a hírt.

Rúzsa Magdi hármasikrekkel várandós – tudta meg a Blikk. Az énekesnő és férje, Vilmos valósággal sokkot kaptak, amikor megtudták a hírt.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdiéknál nagy a boldogság (Fotó: MTI / MTVA / Kaszner Nikolett)

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy »felkészültél?« »Mire?« – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman” – mesélte a bulvárlapnak az énekesnő, akinek a családjában nem ez az első ikerterhesség.

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. (…) Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik… Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak” – vallotta be Rúzsa Magdi, akinek nemsokára vissza kell majd venni a tempóból.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top