nlc.hu
Sztárok

Férjéről vallott Rúzsa Magdi

10 éve dúl a szerelem Rúzsa Magdi és férje között – ritkán beszél Vilmosról az énekesnő, de most megtörte a csendet

Az énekesnő állítja, a férje mellett lett törékeny nő.

Rúzsa Magdi 15 éve nyerte meg a Megasztárt, 10 éve ismerte meg a férjét, Vilmost. Azóta sokat változott az énekesnő, egyre inkább hagyta kibontakozni saját nőiességét. Mára olyan nővé érett, aki meg meri élni a saját törékenységét – írja a BEST magazin.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi állítja, 35 évesen még sosem érezte magát annyira nőnek, mint most – MTI Fotó: Krizsán Csaba

Akinek pedig még hatalmas szerepe van abban, hogy Rúzsa Magdi megélheti nőiességét, az a férje. “Nagyon sokat számít, hogy már biztos lehetek benne: ha hátradőlök, ő elkap. Nekem a férjem a legjobb barátom is. Sok időbe telt megtanulnom, hogy otthon nyugodtan belehelyezkedhetek a törékeny nő szerepébe, hogy bár a karrieremben férfiként kell küzdenem, ezt nem kell hazavinnem. A férjem mindig erre biztatott” – vallotta be a 35 éves énekesnő, aki arról is beszélt a sztármagazinnak adott interjúban, hogy mi a kapcsolatuk fő kulcsa.

Vannak napok, amikor egy pillanat alatt képes engem észhez téríteni, ha valamit rosszul reagálok le, akkor rögtön rám szól: ’Tudsz te jobb ember is lenni.’ És ez fordítva is így van. A kapcsolatunk egyik kulcsa, hogy jobb emberré tettük egymás” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST nyitó

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top