nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi elveszettnek érzi magát

Rúzsa Magdi: „Nem találom a helyem a világban”

Rúzsa Magdi termékeny időszakot tudhat maga mögött, de voltak mélypontjai is bőven.

Nemrég megjelent Rúzsa Magdi legújabb albuma, amelyre ezúttal 14 dal került fel, illetve van egy nóta, aminek a szövegét majd a közönsége fogja megírni. Az énekesnő nagyon termékeny volt az utóbbi egy évben, de már alig várja, hogy újra ezrek előtt léphessen fel – ez adja ugyanis neki a legnagyobb energiát. Rúzsa Magdi a Mokkában beszélt az elmúlt egy esztendőről, illetve a mélypontjairól is szót ejtett.

„Bele kell rázódni ebben a történetbe (a koncertezésbe) újra, de úgy érzem magam, mint akit láncon fognak, és már tépném ki magam belőle. Nagyon hiányzik már, mindenféle szempontból, megváltozott ezáltal az életem. Arra is rájöttem, hogy tényleg, mindenkinek megvan az útja és nem véletlenül döntötték anno el, hogy nekem ez az utam. Nagyon hiányzik, nem találom a helyem igazán a világban, hiába alkotok folyamatosan. Kicsit azt érzem, hogy kis felesleges vagyok a világ hátán és nem tudom azt a missziót vinni, ami szeretnék” – részletezte a műsorban a megújult Rúzsa Magdi, akit a műsorvezetők az oltásról is megkérdeztek, és kijelentette, hogy ő abszolút támogatja a vakcina beadását. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

rúzsa magdi kiemelt

Rúzsa Magdi a Mokkában (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top