nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó rokona

Marsi Anikó donorként segíthet egy súlyos beteg rokonának

Marsi Anikó nem utazott ki családjával Dominikára, az Exatlon 3. évadának forgatására. Most az is kiderült, miért.

Marsi Anikó tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, egy családi tragédia az, ami miatt arra a döntésre jutott, hogy ezúttal nem tart gyermekeivel Dominikára, ahol jelenleg is zajlik a Palik László által vezetett Exatlon Hungary harmadik évadának a forgatása – írja a Blikk.

„Egyik hozzátartozómnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a betegség gyógyíthatatlan, de egyetlen apró esély azért mégis van, a transzplantáció. Kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, ezért abban az esetben, ha az orvos telefonál, azonnal indulnom kell” – mondta Marsi Anikó, aki természetesen mindennap beszél fiaival. 

„A továbbiakban erről senkinek sem szeretnék nyilatkozni, bőven elég megélni ezt a helyzetet, nemhogy beszélni róla. Nagyon nehéz napokat élünk meg mostanában, de bízunk a csodában és abban, hogy az orvostudomány képes lesz győzedelmeskedni a betegség felett. Én pedig itt vagyok és szeptember óta arra várok, hogy rendelkezésre álljak, ha kell. Emiatt hoztam meg azt a fájó döntést is, hogy elengedem a fiúkat Lacival Dominikára. Hiszen amikor kiderült, hogy én vagyok a legmegfelelőbb donor, azonnal tudtam, hogy nekem most itthon kell maradnom” – árulta el a híradós, aki hosszú ideig nem szerepelt képernyőn.

Olvass még a hírműsorvezetőkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top