nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia szuper szettje

Erős Antónia szuper formában van, csodaszép ruhában vezet műsort

Erős Antónia bomba formában áll kamera elé nap mint nap.

Idén töltötte be az ötvenet Erős Antónia, aki bár tervezte, hogy megünnepli a születésnapját, a vírus közbeszólt. „Azért, mert 2020 egy olyan év, ami nincs. Ilyen nem volt, és reméljük, pont ilyen nem is lesz. A naptárat sem érdemes ebben az évben megvenni, vagy töltögetni a jegyzetfüzeteinket. Ezért úgy döntöttem, mindaddig nem leszek ötven, ameddig ezt nem tudjuk úgy megünnepelni, ahogy egyébként ünnepeltük volna. Terveztük három-négy éven keresztül, mindig mondtam a barátaimnak, meg a családomnak, hogy gyűjtögessétek a pénzt, hogy együtt elmehessünk egy emlékezetes utazásra, mert nekem a legnagyobb ajándék, a top-top-top, egy nagy közös élményt szerezni. Ameddig ez nem jön létre, addig én maradok 49 plusz” – mondta korábban a híradós, akin egyáltalán nem látszik a kora, bátran letagadhatna akár 10 esztendőt is.

Bizonyítékunk is van:

„Nagyon készülünk az ünnepekre a Híradóban. Legutóbb szilveszteri ruhákat próbálgattunk. Ha már nagy bulikat nem tervezhetünk, a külsőnk legyen alkalomhoz illő” – írta korábban a közösségi oldalán Erős Antónia, aki rengeteg bókot bezsebelt a szettje és az alakja miatt. 

Az RTL Klub híradósai:

erős antónia

Erős Antónia (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top