nlc.hu
Sztárok

Ma 50 éves Erős Antónia, nem úgy ünnepel, ahogy tervezte

Ma 50 éves Erős Antónia, a tervezett ünneplés azonban elmarad

Kereken ötven éve született Erős Antónia, aki erre az évfordulóra hosszú ideig készült, most azonban elmarad a tervezett ünneplés.

Erős Antónia alig változott az elmúlt évtizedekben, és ezért sok bókot bezsebelhetett már. A híradós ma töltötte be az ötvenet, és mint kiderült, nagyon készült erre az évfordulóra. 

Erős Antónia 50 éves

Az 50 éves Erős Antónia ragyogó formában van (Fotó: Instagram)

Szerette volna, ha a családjával és a barátaival egy közös utazás keretében ünnepelnek valahol távol, a tengerentúlon, a járvány azonban közbeszólt. Antónia ezért úgy döntött, mai napon a 49 és fél éves születésnapja van. 

„Azért, mert 2020 egy olyan év, ami nincs. Ilyen nem volt, és reméljük, pont ilyen nem is lesz. A naptárat sem érdemes ebben az évben megvenni, vagy töltögetni a jegyzetfüzeteinket. Ezért úgy döntöttem, mindaddig nem leszek ötven, ameddig ezt nem tudjuk úgy megünnepelni, ahogy egyébként ünnepeltük volna. Terveztük három-négy éven keresztül, mindig mondtam a barátaimnak, meg a családomnak, hogy gyűjtögessétek a pénzt, hogy együtt elmehessünk egy emlékezetes utazásra, mert nekem a legnagyobb ajándék, a top-top-top, egy nagy közös élményt szerezni. Ameddig ez nem jön létre, addig én maradok 49 plusz.”

A mai nap azért nem telik unalmasan, baráti reggelizéssel kezdett Antónia, majd a férje elviszi meglepetés találkozóra, majd a férje meglepi az ajándékával, és este a tavalyi szicíliai utazáson összebarátkozott társasággal együtt ünnepelnek. Mivel holnap van Antónia a 23. házassági évfordulója, a buli keretében azt is megünneplik.

Ők idén így ünnepeltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top