nlc.hu
TV-sztárok

Trókán Nóra születésnapján régi képekkel nosztalgiázunk

33 éves Trokán Nóra, aki a Tanártól a Nagy Duettig mindenhol bizonyította a tehetségét

Emlékszel még, hogy Christopher Lambert mellett szereplet egy filmben? Vagy hogy Trokán Nóra milyen nagyot ment a Nagy Duettben?

Trokán Nórát mostanában legtöbbször talán A Tanár sorozat kapcsán emlegetik, a színésznőt nagyon hamar megszerették a nézők és a szakma is felfigyelt rá. A rajongók kiszúrták, hogy Nóra a Netflix egyik sorozatában is látható, de ez csak egy apró részlet a színésznő karrierjéből.

Trokán Nóra A Tanár sorozatban

Trokán Nóra A Tanár sorozatban

Az elmúlt években sokat tett azért, hogy ne “csak” Trokán Péter és Papadimitriu Athina lányát lássák benne, és ezt sikerült elérnie. Igaz, nehéz volt ellenállni a kísértésnek, hiszen kapott felkéréseket, ami inkább a szülei ismertségének, mint neki szólt, de ezekre végül nemet tudott mondani. 

Gyerekkorától megszokta a szereplést, szülei válása után a testvérével együtt az apjukkal maradtak és a híres szníész családja gyakran került a magazinok címlapjára. Ma, Trokán Nóra 33. születésnapja alkalmából a színésznő régi képeiből válogattunk.

Trokán Nóra régen is ugyanolyan mosolygós volt, mint most: 

Christopher Lambert, Trokán Nóra és Oroszlán Szonja
Megnézem
Összes kép (8)

A Trokán családról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top