Sztárok

Megvan, ki lép A tanár főszereplőjének helyére

Kiderült, miért kell távoznia A tanár című sorozatból Ubrankovics Júliának. És már azt is tudni, hogy ki lép majd a helyére.

Váratlanul Kirúgták Ubrankovics Júliát, a Nógrádi Klaudiát alakító színésznő az Indexnek beszélt arról, hogy szerinte nem volt fair, ahogy megváltak tőle, főleg, mert aktívan részt vett a promóciós munkában, ami miatt a saját pénzén utazott haza az Egyesült Államokból, és úgy érezte, meg voltak elégedve vele. A Blikk szerint azonban más a helyzet.

„Egyéves szerződést kötöttünk a színésznővel, ami lejárt, a benne foglalt opciókkal nem éltünk, a promócióban való részvételt pedig a színésznő szerződésben vállalta, ez a munka része, nem szívesség – szögezte le a lapnak Herman Pierre, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója. – Júliát tiszteljük, de arra jöttünk rá, hogy ez a szerep nem neki való, nem voltunk megelégedve a teljesítményével. Igyekeztünk baráti megállapodást kötni vele, elmondtuk neki, hogy ebben a produkcióban nem, de egy következőben szívesen látjuk” – árulta el a szakember, éreztetve, hogy a színésznő nem fogadta el a B tervet. „Eddig udvariasak és tiszteletteljesek akartunk lenni, de szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba. Ubrankovics Júlia kitűnő színész, de a szerepcsere mögött nemes egyszerűséggel az elégedetlenség áll, a rá osztott szerepet nem játszotta jól” – mondta Herman Pierre.

Úgy tudni, hogy A Tanár férfi főszereplője, Nagy Ervin sem jött ki jól a színésznővel. „Nem tudtunk úgy együtt játszani Júliával, ami el tudna vinni egy sorozatot. Nem volt meg a közös nevező, ez pedig feszültséget szült az alkotók között, és ebben a légkörben nem jó dolgozni hosszú távon” – mondta a színész.

Arra is fény derült, hogy Ubrankovics Júlia helyére Trokán Nóra lép a folytatásban, de nem magát a szerepet veszi át. Ubrankovics karaktere kikerül a szériából, egy másik pedig, amelyet Trokán Nóra kap, felerősödik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top