Sztárok

Nézd meg A Tanár új évadának első 3 percét!

A Tanár című sorozat második évadában új szereplők lépnek színre: egy szexi igazgatóhelyettes a tanárok életét teszi színesebbé, az új diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Erős konfliktussal kezdődik A Tanár című sorozat 2. évada, amelyben Trokán Nóra új szereplő lesz. Nem indul egyszerűen az új tanítási év, mert Vasvári tanár úrnak (Nagy Ervin) és az új igazgató-helyettesnek, Kovács Lillának (Trokán Nóra) korábban szerelmi kapcsolata volt egymással, ami megcsalás miatt ért véget. Ráadásul nemcsak egy, rögtön két nő is közéjük állt, a légyottra pedig Lilla nemes egyszerűséggel rányitott.

A Tanár második évada is rendkívül őszinte lesz, amelynek részei – az elsőhöz hasonlóan – különböző közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek majd. Az első epizódban azonnal megismerhetünk egy priuszos diákot, lesz olyan tanuló, akinek dugába dőlni látszik a sportkarrierje, és ismét segítségre szorul egy diák, aki a családi körülményeinek áldozatává válik.

Nézd meg A Tanár új évadának első 3 percét:

Az RTL Klubon január 12-én, szombaton 20 órakor tér vissza a képernyőre A Tanár című sorozat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top