Szabadidő

Fiatal magyar színész a Netflix új sorozatában

És Trokán Nóra is feltűnik majd a filmben.

Kiszivárgott felvételek alapján magyar statiszták is felbukkannak a Netflix új fantasy sorozata, a The Witcher harcmezején, illetve A Tanárból is ismert Trokán Nóra is szerepelni fog a filmben. A Sorozatwiki értesülései szerint a sorozat egyik fontos karakterét, a főszereplő Ríviai Geralt (Henry Cavill) apját, Korint egy magyar színész játszhatja el.

Fotó: iStock

A Netflixre érkező új fantasy sorozat, az Andrzej Sapkowski írásait feldolgozó The Witcher több szempontból is kapcsolódik Magyarországhoz. A produkciót ugyanis Budapest egyik jellegzetes helyszíne, a Vajdahunyad vára mellett a tatabányai Szelim-lyukban is forgatták, írja a lap.

A Redanian Intelligence értesülései szerint egy, főleg a színházi világban forgó tehetségre, Berencsy Martinra bízták Korin szerepét. Mivel fiatal színészről van szó, szinte biztos, hogy visszatekintő jelenetekben, flashbackekben láthatjuk majd Geralt apját. Vélhetően ezek a flashbackek arra fognak koncentrálni, hogyan ismerkedett meg Korin a druida Visennával, aki végül megszülte a The Witcher főszereplőjét, írja Sorozatwiki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top